Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

22 листопада 2013, 22:05 ДТП
Добірка відеоаварій
Добірка відеоаварій

Пенсіонерка між двома багатотонками, засніжений листопад проти автомобілістів та небезпечний поворот… Це й не тільки дивіться у щоденній добірці приголомшливих кадрів.

Пильнуватимете на дорозі - шанси ускочити в халепу стануть мінімальними. Власник цього реєстратора ледве не опинився під багатотонними плитами, та вдалося уникнути. Пощастило й водієві, котрий проїжджав ліворуч. Він додав газу, щойно помітив проблему…

***
Засніжена дорога, швидкість… все! Цього досить для аварії. Подивіться наступне відео. Легковиком починає кидати, й він наскакує спочатку на одного відбійника, потім - на іншого. Саме такі удари й зупиняють некермовану автівку.

***
Засніжений листопад… Наче на північному полюсі, видимість погана… Увага на зустрічну! Легковика відкидає від вантажівки, й тепер багатотонку починає розвертати. Добре, що жодна автівка не врізалася у причепа багатотонки.

***
І насамкінець моторошна ситуація, яку зафіксувала камера відеоспостереження. Погляньте! Чоловік припарковує мікроавтобуса, забирає якісь речі та йде геть. Менше ніж за хвилину транспорт починає котитися. Та придивіться - мікроавтобус без водія мчить просто на бабусю.

Одразу з'являється й власник транспорту. Свідки ж у цей час намагаються допомогти постраждалій. Старенька жива, та потребує негайної медичної допомоги.