Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

21 листопада 2013, 22:52 ДТП
Співробітник прокуратури Донецька на смерть збив комунальника
Співробітник прокуратури Донецька на смерть збив комунальника

Співробітник прокуратури потрапив у ДТП в центрі Донецька. Пригода сталася вночі проти неділі, а відомо про неї стало тільки нині. Свідки трагедії кажуть: Пежо-307 на швидкості врізалося в автовишку комунального підприємства. Внаслідок пригоди загинув один з робітників підприємства.

- Как можно на такой скорости лететь, сбить 2 забора, сбить фишки, не заметив, сбить человека, разбить машину…

Пригода сталася на центральній артерії Донецька - проспекті Ілліча - пізньої ночі. Денис з колегами саме лагодив тролейбусну лінію.

Андрій Обельмас, свідок:

- Он был сзади от автовышки, где-то на 4-5 метров. То, что я видел, это было как в фильме ужасов. Я увидел, что машина с бешеной скоростью сбивает Дениса, он подлетает вверх, делает сальто, машина врезается в автовышку. Я тоже улетаю. Я был на автовышке, потому я живой остался.

- Вот здесь отбойник стоит такой. Вот здесь это все крепится. В общем, оторвало его.

Постраждалого під час пригоди комунальника за кілька хвилин забрала швидка. Та до лікарні травмований не доїхав - дорогою помер. Тим часом на місці ДТП зібрався чималий натовп.

Андрій Обельмас, свідок:

- Люди бывают нормальные, а бывают лукавые, которые начали его учить всякой гадости. Если бы эти лукавые люди не учили его всякой гадости и он рот не открывал, я бы не понял, что он пьяный. Так как он рот открыл, я понял, по его вот этим эээ - ммм, как он себя ведет, что он под наркотиками или пьяный.

Кермувальником виявився співробітник обласної прокуратури. Його колеги коментують пригоду дуже обережно.

Алла Коник, речник прокуратури Донецької області:

- На теперішній час об'єктивних данних про перебування водія у стані алкогольного сп'яніння під час керування автомобілем немає. У водія відібрані зразки крові і триває їх дослідження.

Водія вже повідомили про підозру у скоєнні ДТП, звільнили з посади й найближчим часом обиратимуть запобіжний захід. Зустрічатися з журналістами він не схотів.

Підозрюваний:

- Я могу сказать, что ехал в аптеку за лекарствами для своего 5-месячного ребенка. Все, что произошло - для меня внезапно. Очень сожалею о произошедшем, выражаю соболезнования родственникам и прошу у них прощения.

За кілька місяців молодий робітник мав одружитися. Натомість рідні зібралися на похованні хлопця. Його дівчина знову згадує крізь сльози події фатальної ночі.

Ірина Бобкова, дівчина загиблого:

- В ночь аварии приснился мне сон, что я что-то делаю и кто-то мне помогает. Я смотрю и никого не вижу. Я думаю, что это мой ангел-хранитель. И потом я просыпаюсь, и мне говорят, что его нету.