Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

21 листопада 2013, 21:57 ДТП
Добірка шокуючих аварій
Добірка шокуючих аварій

Камаз, що врізався у машину швидкої, смертельне лобове на зустрічний через швидкість, і летючий пішохід. Це й не тільки дивіться в нашій щоденній добірці приголомшливих кадрів.

Перше відео нашої добірки про аварію на переході. Чоловік зеброю починає швидко і впевнено перетинати дорогу… Чоловіка просто відкинуло вбік, хоча погодьтеся, швидкість автівки була невелика. Він оговтується й одразу підводиться.

***
Занесло на засніженій дорозі. Дивіться, вантажівку починає розвертати, водій намагається загальмувати, утім машина таки вилітає на зустрічну… Добре, що це зіткнення не смертельне, а автомобілі відремонтують.

***
Трагічну ДТП зафіксувала камера відеоспостереження. Машина на швидкості вилітає з повороту й намагається обігнати автомобіль попереду. Але його кидає просто на зустрічну. Жах! Залізяччя розлітається врізнобіч. Двоє людей у цій аварії загинули.

***
Не пропустив і не почув сигналу. Насамкінець відео аварії з багатотонкою і швидкою допомогою. Саме її не пропустив неуважний водій. У салоні швидкої в мить зіткнення були лікарі, які намагалися зарадити хворому. На жаль, після цієї ДТП допомога знадобилася самим медикам…