Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

21 листопада 2013, 01:25 ДТП
У Дніпропетровську в ДТП потрапила швидка
У Дніпропетровську в ДТП потрапила швидка

Швидка, яка везла тяжко травмовану дитину до лікарні, врізалася у позашляховика у Дніпропетровську. Окрім дівчинки, котра нині в реанімації, в медзакладі опинилися троє дорослих.

- Мицубиси резко через две сплошные пошла на разворот, не пропустила меня, и вот ДТП.

Так про зіткнення розповідає шістдесятитрирічний водій "швидкої". Аварія сталася на Набережній Перемоги. Чоловік каже: хоч і дуже поспішав, але їхав за правилами.

Сергій, водій швидкої:

- И сирена была включена, и маячки, всё, всё, что можно было. Потому что тяжёлый был ребёнок в машине.

Від потужного удару машини розлетілися врізнобіч. Міцубіші зупинилася лише після того, як врізалася в електроопору. Мати дев'ятирічної дівчинки, яку з тяжкою травмою голови везли до лікарні, згадує:

Ольга, мати постраждалої дівчинки:

- После удара доця вылетает между пространством до стены и между стеной, бьётся головой об стенку. Я вот это вот так спиной лечу туда. Медсестра как вот это держала, вот так руки, не успела даже руки, и вот это всем гамузом летит тоже в стенку.

Дитину, що знепритомніла й була на межі життя та смерті, свідки аварії власним автом відвезли до реанімації. Нині стан пацієнтки стабільно тяжкий. Крім неповнолітньої, на лікарняних ліжках опинилися п'ятдесятирічна кермувальниця Міцубіші та двоє пасажирів швидкої. Міліція вивчає обставини аварії. За припущеннями: винні обидвоє кермувальників.

Володимир Лебедєв, керівник відділу УДАІ у Дніпропетровській області:

- Она должна была сделать поворот, убедившись в безопасности своего манёвра. Он должен был принять меры безопасности, предосторожности, для того чтобы не произошло дорожно-транспортное проишествие. После окончательного опроса всех свидетелей будет установлена степень вины того или иного водителя.