Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

21 листопада 2013, 00:38 ДТП
На столичній Кільцевій футболіст зіткнувся з сміттєвозом
На столичній Кільцевій футболіст зіткнувся з сміттєвозом

Відомий український футболіст Владислав Ващук у реанімації внаслідок вранішньої ДТП на столичній кільцевій дорозі. За попередньою інформацією, спортсмен намагався обігнати сміттєвоза. Та небезпечний маневр закінчився трагічно.

Київ. Сьома ранку. Через моторошну аварію на столичній кільцевій дорозі багатокілометрова тиснява. На узбіччі дві розтрощені машини: сміттєвіз і Тойота. Уламки розкидані на десятки метрів навколо. Зі слів правоохоронців, легковик намагався обігнати попутну вантажівку праворуч, та різко загальмував і дістав потужний удар.

Василь, водій сміттєвоза:

- Я не на великій швидкості їхав. Він мене підрізав і загальмував, не справлявся з кермуванням і загальмував. Відлетів на ту сторону, получається. Він дальше пішов по інерції у відбійник.

Багажник Тойоти буквально влетів у салон. Лише дивом шофер сміттєвоза відбувся переляком, а ось кермувальникові японської машини, яким виявився екс-футболіст Владислав Ващук, не пощастило. Тепер він у лікарні.

Маргарита Січкар, колишня дружина:

- Слава богу, руки-ноги, голова целы. Переломаны несколько ребер и ушиб легкого. Сейчас он находится в реанимации, потому что первые дни он находится под наблюдением. Удар пришелся на машину в заднюю часть и поэтому ему подушками отбило легкие и ребра.

На місці аварії правоохоронці вже зібрали всю потрібну інформацію. І обіцяють в найкоротші терміни з'ясувати обставини ДТП.

Наталія Сторожик, керівник відділу УДАІ м. Києва:

- Проводиться досудове розслідування, і тільки після висновків медичних експертиз, трасологічних експертиз, автотехнічних ми будемо говорити про те, хто в цій ситуації був правий, хто винуватий.