Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

20 листопада 2013, 23:16 ДТП
Добірка відеоаварій
Добірка відеоаварій

Шалений Камаз з несправними гальмами, перехожі наче кеглі - страшна аварія на зебрі, та зустріч багатотонок на мосту. Це й не тільки дивіться у щоденній добірці приголомшливих кадрів.

Ось перехід. Для водіїв - червоне світло. Пішоходи за всіма правилами рушають на зелений сигнал і не очікують лиха. Люди, наче кеглі, розлітаються дорогою. Хтось встиг відскочити, проте одному з пішоходів не пощастило…

***
Це відео про дивну зустріч вантажівок на вузькому мосту. Дивіться на зустрічну. Машина зупиняється, шофер бачить, що на нього їде інша багатотонка. Удар не надто сильний, та питань - багато. Навіщо поїхав зустрічною й не загальмував?

***
Несправні гальма - бути лихові! Тим паче, коли відмовили вони в Камаза. Дивіться. Тривають ремонтні роботи. Чоловіки працюють, та їхньому спокою кінець… Де і як зупинилася некермована багатотонка - невідомо. Та видовище приголомшливе…

***
І насамкінець ще одне відео про вантажівку. Цього разу в багатотонки лопнуло колесо. Оце так! Іскри розлітаються з-під Камаза. Та дивом машина не перекинулася й не накоїла лиха. Хоча погодьтеся, легко міг повторитися жах з фільму "Пункт призначення".