Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

19 листопада 2013, 21:53 ДТП
Огляд резонансних ДТП
Огляд резонансних ДТП

Розчавлений вантажівкою легковик у Донецьку. Збитий пішохід - у Дніпропетровську. Та масова аварія через п'яного кермувальника в Києві.

Страшна смерть спіткала водія Шкоди в Донецьку: на зустрічний його авто врізалося у вантажівку. Легковика зім'яло наче бляшанку, а ось багатотонка майже ціла, хіба трохи подряпаний бампер.

Олександр Никитин інспектор ВДАІ м. Донецька:

- Что послужило причиной выезда на полосу встречного движения, сейчас выясняется. Либо он совершал обгон, либо какой-либо другой маневр.

***
53-річна перехожа загинула на Дніпропетровщині. Її збили два авта. Принаймні так твердить кермувальник Жигулів. Мовляв, першим наїхав на бідолашну водій, що з місця злочину втік, а його "копійка" була другою. Чи правду каже чоловік - буде відомо після експертиз.

Володимир Лебедєв, керівник відділу УДАІ у Дніпропетровській області:

- Степень вины водителя, а также все обстоятельства дорожно-транспортного происшествия на данный момент устанавливаются следственными органами.

***
Масштабна аварія у столиці - зіткнулися чотири автівки. ДТП спричинив оцей червоний Фольксваген - твердять учасники пригоди. Спочатку він поцілив у ВАЗівку. Її водій розповідає - рухався повільно, тому що попереду була тиснява. Аж раптом - удар ззаду. Машини почало кидати дорогою.

Андрій, водій ВАЗа:

- Меня развернуло, бросило на мерс, а его вынесло на встречную полосу, и он врезался в авто Деу.

Травмовані голови у водія й пасажира Деу. До лікарні потрапили й двоє пасажирів Фольксвагена. Хлопці були нетверезі.

Андрій, водій ВАЗа:

- Вся компания, которая была в машине - абсолютно пьяная, включая водителя, он пытался сбежать, мы его несколько раз ловили, возвращали на мост.

Вивчення всіх обставин ДТП триває.