Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

19 листопада 2013, 21:28 ДТП
Добірка дорожніх кадрів
Добірка дорожніх кадрів

Некермований автобус на слизькій дорозі, шалена Таврія проти порядного пішохода та водій-вискочень. Це й не тільки дивіться у щоденній добірці приголомшливих кадрів.

Він до останнього намагався уникнути зіткнення й наскочив на іншу автівку. Водій вантажівки потрапив у надто складну ситуацію. Ееехх! Та зіткнення сталося. З ВАЗівкою, що була на узбіччі. Удар припав на бік водія…

***
А зараз відео про дивного кермувальника. Ось дивіться, він усюди хоче встигнути, намагається проскочити… і так, і отак... але! Не дарма кажуть: не лізь поперед батька в пекло. Наробив проблем не лише собі, а й іншим автовласникам.

***
Дощовитий день, поспіх і сірий одяг. Саме ці чинники і спричинили ДТП на переході. Чому червона Таврія не зупинилася - з'ясують правоохоронці. Тим часом перехожий з тяжкими травмами - на лікарняному ліжку. Ще б пак, після такого удару!

***
Саме досвідченість врятує водія від зіткнення. Насамкінець дивіться відео, як уникнути залізного поцілунку, коли на тебе мчить некермований автобус, та ще й слизькою дорогою. Ііі, ще трішки… Тааак! Кермувальник зробив це! Неймовірно!