Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

18 листопада 2013, 22:12 ДТП
Огляд ДТП за вихідні
Огляд ДТП за вихідні

Кривава ДТП на Дніпропетровщині: одна жінка загинула, двоє громадянок США в лікарні. У Житомирській області не роз'їхалися рейсовий Неоплан і мікроавтобус Опель. А в Тернополі дії п'яного кермувальника мало не вкоротили віку трьом перехожим.

56-річна українка загинула, троє людей - зокрема двоє громадянок Сполучених Штатів Америки - з тяжкими травмами в лікарні. Такі наслідки кривавої ДТП на Дніпропетровщині. Поблизу селища Новомиколаївського 56-річний водій ЗАЗом на шаленій швидкості вскочив у яму. Автівку з вірянками в салоні підкинуло в повітря. І за мить вона опинилася в кюветі.

Сергій Утка, співробітник ВДАІ Верхньодніпровського району:

- В результате совершил опрокидование с последующим наездом на дерево. В результате ДТП 1 пассажир погиб на месте, три человека госпитализировано.

***

П'яне кермування мало не призвело до трагедії в Тернополі. На перехресті Дачія намагалася проскочити першою і не пропустила Ауді. Внаслідок небезпечного маневру легковики зіткнулися. Водій німецької машини, що пробував уникнути ДТП, лише накоїв лиха. Виїхав на автобусну зупинку і наскочив на людей. Наслідки аварії невтішні - розтрощені автівки, троє пішоходів - у лікарні.

Василь Барановський, керівник сектору УДАІ в Тернопільській області:

- Водій автомобіля Дачія Логан вже не вперше знаходиться за кермом у нетверезому стані. Працівниками ДАІ вже неодноразово затримувався за керування у стані алкогольного сп'яніння.

***
А на трасі Київ-Чоп не поділили дороги два пасажирські транспорти. Опель намагався обігнати рейсового Неоплана. Та внаслідок невдалого маневру зачепив його й обидвоє опинилися в кюветі.

Віталій Поліщук, заступник керівника відділу Коростишівського РВ міліції:

- Водій автомобіля Опель Віверо, випереджаючи автобус міжнародного сполучення Калінінград-Одеса, які рухались в попутному напрямку. Скоїв дотичне зіткнення, після чого обидва транспортні засоби з'їхали в кювет.

Водії і 10 пасажирів Неоплана відбулися переляком. А ось людям з Опеля поталанило менше - їх із травмами ушпиталили.

***
Мерседес наздогнав маршрутку і врізався в неї в Харкові. Від удару Рута вилетіла на узбіччя і збила стовпа. Внаслідок ДТП на лікарняні ліжка потрапили 4-ро людей: кермувальник буса, а також двоє пасажирів і водій легковика. ДАІвці переконані - спричинив аварію кермувлаьник німецької машини.

Дмитро Мусієнко, інспектор відділу ДАІ м. Харкова:

- Мерседес ехал позади маршрутки и не соблюдал дистанцию, скоростной режим и допустил столкновение.