Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

18 листопада 2013, 21:15 ДТП
Добірка відеоаварій
Добірка відеоаварій

Пішохід, що поплатився за власний поспіх, перший сніг проти кермувальниці та конфлікт на швидкісній трасі, що закінчився трагедією. Приголомшливі кадри жахливих аварій дивіться у щоденній добірці.

Перший сніг, що нагадує про прийдешню зиму, не завжди привітний. Тим паче для водіїв. Лише придивіться до автівок на узбіччі, що злетіли з траси… Не втримала керма й власниця відеореєстратора. На щастя, паски безпеки врятували всіх.

***

А це відео безглуздої аварії. Просто посеред дороги водії зупиняють вантажівки, аби з'ясувати стосунки… Втім, ніхто не очікував на страшний фінал. Третя машина на шаленій швидкості врізається в багатотонки. Троє людей дістали тяжких травм.

***
Ніч, вулиця, ліхтар… й аварія! Некермованого автівтомобіля кидає трасою, й зупиняє його електроопора. Іскри розлітаються врізнобіч. Що з водієм цієї машини - невідомо.

***
Перехід на те й є, щоб перетинати дорогу ним, а не перебігати… та чомусь чоловік упевнений, що встигне проскочити перед автівками. На відео чути, що перехожому добряче перепало. Не пощастило й водієві, йому тепер треба буде доводити, що не винен.