Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

15 листопада 2013, 22:08 ДТП
Добірка відеоаварій
Добірка відеоаварій

Потрійна аварія на кільцевій дорозі, нетверезий пішохід на безлюдній трасі та найбезглуздіше лобове зіткнення. Це й не тільки дивіться в нашій щоденній добірці приголомшливих кадрів.

Почнемо з фатальної аварії на кільцевій дорозі. Через автівки, що не розминулися, там утворилася тиснява. На відеореєстраторі помітно - попереджувального знака про ДТП водії виставили. Вони, ймовірно, чекають на приїзд ДАІвців, та ліпше б сюди поспішала швидка. Дивіться… Легковик збиває трьох людей… Чоловіки підводяться, та жах на цьому не закінчився, не минуло й хвилини… Водії бачать, що на них мчить багатотонка й з останніх сил перестрибують відбійника.

***
Лобові зіткнення бувають різні, та це очолило б рейтинг найбезглуздіших. На що задивився китайський скутерист - невідомо, але те, що вдарило його дуже - це факт.

***
Якщо ви при кермі, то готуйтеся до несподіванок і нетверезих пішоходів. Навіть на такій безлюдній, неосвітленій заміській дорозі. Чому вийшов на дорогу - чоловік пояснити не зміг, бо забагато хильнув. Й найближчим часом пересуватися самостійно не зможе. Горілка тут ні до чого, просто після такого зіткнення в нього перелами кінцівок.

***
Коли величезною багатотонкою починає кидати, тим паче перед очима в жінок - то ви можете втратити слух. Та водій втримав кермо, й аварії не сталося. Лише гальмівний шлях нагадує про неймовірні розвертання багатотонки.