Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

8 листопада 2013, 21:34 ДТП
Добірка відеоаварій
Добірка відеоаварій

Забув пристебнутися - вилетів з авта, руйнівна багатотонка та збиті на переході. Це, й не тільки, дивіться у щоденній добірці приголомшливих кадрів.

Не задля годиться паски безпеки! Вони втримають вас у сидінні навіть у такій безглуздій ситуації. Чоловік оговтується й повертається до авта. Хотілося б вірити, що він не повторить своєї помилки, адже наступного разу випасти можна просто під колеса іншої автівки.

***
Ось погляньте, як можна уникнути страшної загибелі. На повороті вантажівкою починає кидати, і причепи перекидаються. Якщо ви не помітили: водій, котрий рухався зустрічною, збагнув: станеться лихо, й сам з'їхав у кювет! Принаймні, це врятувало його від смерті під багатотонкою.

***
Довга дорога часто стомлює водіїв монотонністю, й вони засинають. Кермувальник спить, а реєстратор фіксує! Автівка на швидкості злітає з дороги… Свідки кидаються на допомогу.

- Живой?

- Живой, живой!

- Кто еще в машине?

- Да я один!

- Давай быстрее, машина горит.

***
Перед тим як перейти дорогу - подивіться, чи немає шалених автівок. Прикро, що ці двоє забули це зробити. Це жахливо… Люди наче кеглі розлітаються трасою.