Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

5 листопада 2013, 22:46 ДТП
Мер Ізмаїлу потрапив у ДТП
Мер Ізмаїлу потрапив у ДТП

У ДТП потрапив сьогодні вранці міський голова Ізмаїлу Андрій Абрамченко. На трасі Одеса-Рені його автомобіль зіткнувся з вантажівкою. Від удару обидві машини опинилися в кюветі. Шофер багатотонки майже не постраждав. А ось всі, хто був в Ауді, дістали тяжких травм. Зокрема, кермувальник легковика наразі у стані коми.

ДТП сталася о пів на дев'яту ранку. Міський голова Ізмаїлу службовим Ауді прямував до Одеси разом із керівницею міського фінансового управління. Неподалік селища Миколаївки-Новоросійської легковик зіткнувся з вантажівкою, що рухалася у зворотному напрямку. Від удару обидві машини перекинулися.

Олександр, водій евакуатора:

- Там раму переломило полностью. Рама ремонту не подлежит. Дай бог до ночи закончить. Все равно надо убрать ее с трассы.

Шофер багатотонки майже не ушкоджений. Він надав першу допомогу пасажирам Ауді. Легковик перетворився на купу брухту. Найбільше постраждав водій. Він у комі в районній лікарні. Транспортувати тяжкого пацієнта до обласного центру не можна, кажуть медики. Вони дбають і про керівника управління фінансів Ізмаїлу - Тетяну Вербицьку. У неї травмована рука. А ось очільник міста - Андрій Абрамченко - зі слів свідків, дістав ушкодження спини. Нині він у приватній лікарні Одеси. Тим часом причини зіткнення досі таємниця. За однією версією, Ауді розпочала обгін й на зустрічній врізалася у вантажівку. За іншою - водій багатотонки заснув при кермі. Та сам чоловік це спростовує.

Олександр, водій вантажівки:

- Я по своей двигался. Он пошел на меня. Цепляет мне переднее колесо, оно выстрелило, меня потянуло на обочину. Вот и все, что было.

У ДАІ жодної з версій поки не коментують. Підтверджують лише сам факт ДТП.

Лілія Чорна, керівник сектору УДАІ в Одеській області:

- В первую очередь необходимо назначить определенные експертизы следствием, которые установят, находился ли человек в состоянии сна, либо иные причины, которые привели к такому ДТП.