Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

5 листопада 2013, 22:11 ДТП
Добірка приголомшливих відео
Добірка приголомшливих відео

Легковиком через бурхливу річку, солодкий сон за кермом та ВАЗівка, що врізається в переповнену людьми маршрутку. Це й не тільки дивіться у щоденній добірці приголомшливих відео.

Заснув при кермі - накоїв лиха. Зосередьтеся на чорному авті. Легковик наближається до відбійника. Чоловік прокидається, проте втримати кермо вже дуже тяжко.

***

Червоне та жовте. Це про відео аварії в Росії. Вона сталася на перехресті. Наповнена людьми маршрутка дістає потужного удару. А ось водій червоного ВАЗа вилітає через лобове. Четверо людей дістали різних травм, та добре, що вижили!

***
Хоч як дивно - схожа аварія на перехресті. І не тільки зіткненням, а й колір той самий. Від такого легенького поцілунку одна з багатотонок перекинулася на бік. Усі живі, а ось транспорту потрібна допомога фахівців.

***
І насамкінець - приголомшливе відео! Попереду поворот. Знаки попереджають про зменшення швидкості, але шофер нехтує ними. Тому фінал прогнозований. Гадали, автівка потоне? Тепер чоловіки вирушають у далеку подорож. Реакція просто вражає.