Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

4 листопада 2013, 21:38 ДТП
Смертельна ДТП на Київщині
Смертельна ДТП на Київщині

Фатальне зіткнення. На Київщині поблизу села Сукачів не поділили перехрестя Хонда і Фольксваген. Наслідки нехтування елементарними правилами дорожнього руху вражають - троє загиблих, один постраждалий - у лікарні.

Олександр Храпач, кореспондент:

- Жалобні вінки та купа уламків. Хто міг подумати, що смертельна аварія може статися на безлюдному перехресті.

Сергій саме порався на городі. Раптом почув гуркіт на дорозі, яка пролягає поряд. Перше, що спало на думку чоловікові - лопнуло колесо багатотонки. Та коли угледів дві машини швидкої допомоги, зрозумів - сталося лихо.

Сергій, мешканець с. Сукачів:

- Просто тупий звук - удар. Пожарники почали капоти рвать, клєми знімать. Ця, що в гармошку машина, збита, там, де погібші, начала задимляться. Вони давай її тушить.

Побачене чоловіка приголомшило: два розтрощені авта на узбіччі, все перехрестя в уламках, рятувальники намагаються витягти тіла загиблих з Хонди. Правоохоронці переконують: призвідник трагедії - кермувальник японської машини. З незрозумілих поки причин він виїжджав на перехрестя з другорядної дороги і навіть не пригальмував, аби огледітися. Фольксваген, що прямував головною, на швидкості врізався в легковика. Після удару транпорти опинилися на узбіччі.

Сергій, мешканець с. Сукачів:

- Там же ж і знак стоїть. Тем более і с той, і с той сторони ніяких же ж дерев. Там все открита мєстность. Там все видно.

Необачний маневр закінчився для водія та пасажирів Хонди фатально.

Юрій Маральов, керівник сектору УДАІ в Київській області:

- Під час зіткнення водій і 2 пасажирки Хонди загинули, а водій автомобіля Фольксваген Каді отримав травми, після яких ушпиталили. До даного ДТП призвело елементарне нехтування правилами дорожнього руху: не уступили дорогу при виїзді на головну дорогу.

Чому шістдесятичотирирічний водій зважився на ризикований маневр і вкоротив віку собі та двом жінкам - з'ясовуватимуть експерти.