Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

1 листопада 2013, 22:34 ДТП
Хроніка резонансних ДТП
Хроніка резонансних ДТП

Одна людина загинула, інша в реанімації. Це наслідки лобового зіткнення вантажівки з Жигулями в Нікополі. А у Дніпропетровську під колесами мікроавтобуса втратила життя жінка похилого віку.

Моторошна ДТП сталася неподалік Нікопільського залізничного вокзалу. Багатотонний Мерседес з невідомих причин вилетів на зустрічну й у буквальному сенсі розчавив легковика.

Роман Таранов, старший інспектор УДАІ у Дніпропетровській області:

- В наслідок аварії водій ВАЗу загинув миттєво, пасажирка Жигулів у стані коми госпіталізована до медичного закладу. По факту дорожньо-транспортної пригоди проводиться досудове слідство.

***
У Дніпропетровську під колеса мікроавтобуса потрапила жінка похилого віку. Трагічний випадок стався на території шостої міської лікарні. 22-річний кермувальник Мерседесом здавав назад і не помітив пенсіонерки, що неквапливо перетинала дорогу.

Максим Талдонов, інспектор відділу УДАІ у Дніпропетровській області:

- Удар мікроавтобусу хоч і був незначним, але виявився фатальним. Від отриманих травм 78-річна пенсіонерка померла миттєво. Нині ступінь провини водія з'ясовують слідчі.

***
А на цій автобусній зупинці у Кривому Розі лише дивом ніхто не загинув. Кадри аварії зафільмував відеореєстратор. Щоби уникнути лобового зіткнення, водій легковика різко повернув праворуч. На слизькій дорозі в некермованого авта лопнуло колесо, після чого машина врізалася в огорожу й зачепила маршрутку. Саме паркан врятував перехожим життя.

***
У Києві шукають водія БМВ, що влаштував ДТП й утік. Напередодні вночі чоловік мчав проспектом на шаленій швидкості та врізався у Форда, який їхав попереду. Від потужного удару обидві машини вилетіли на узбіччя і розбили рекламні конструкції. Насамкінець БМВ кинуло на електроопору. Із салону одразу вискочили троє хлопців і зникли в темряві. Травмованій водійці іншого авта допомагали вже медики швидкої.

***
Безглузда ДТП сталася в Симферополі. 23-річну пасажирку авта тяжко травмували грати зливної каналізації. Студентка та її приятель новенькою Маздою рухалися вечірнім проспектом. Якоїсь миті машина наїхала на металеву конструкцію. Вона пробила дно транспорту - якраз під пасажирським сидінням - і травмувала жінку.

Іван, водій Мазди:

- Ехал по проспекту Победы со стороны ул. Лермонтова  в направлении Кечкеметской. Услышал стук, удар, машину выкинуло вправо, я выехал на смежную дорогу, переднее сиденье у нас вообще вырвало.