Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

30 жовтня 2013, 22:05 ДТП
Огляд ДТП у регіонах
Огляд ДТП у регіонах

Масштабні зіткнення автівок сталися в регіонах України. У Дніпропетровську п'яний кермувальник позашляховиком протаранив аж сім машин. А в Одесі в потрійному зіткненні загинув чоловік.

Загинув через недотримання правил дорожнього руху. Потрійне зіткнення сталося в Одесі. Удосвіта на перехресті не поділили дороги легковики - Ланос повертав ліворуч за правилами на зелене світло і не пропустив Хюндая, що мчав зустрічною. Від потужного удару Елантра зачепила попутнього ВАЗа. Призвідник ДТП загинув. Із численими травмами до лікарні потрапив кермувальник корейської машини. Неушкоджений лише водій Жигулів. Нині він головний свідок у провадженні.

***
Вісім розбитих автівок. Такі наслідки п'яного кермування у Дніпропетровську. Перепало й людям. Двоє постраждалих звернулися по допомогу до лікарів. Масштабна аварія сталася ввечері на проспекті Правди. Її призвідник - ось цей 56-річний власник Санг Йонга. Нетверезий водій, не гальмуючи, протаранив 7 машин, які стояли перед світлофором. До приїзду правоохоронців винуватець спробував залякати інших кермувальників.

Олексій, водій ВАЗа:

- Как он себя вёл? Как подобается пьяному. Всех нас во все дыры. Что он самый правый, самый бравый. И всё. Всем рассказал нам, откуда мы взялись и сказал-  всё порешает, всё оплатит.

Віктор, водій Санг Йонга:

- Сейчас едете, проходите медосвидетельствование, потом приезжаете с сотрудниками.

- Я не возражаю, конечно, не возражаю.

***
Не розминулися чотири автівки і в Запоріжжі. Аварія сталася на перехресті опівдні. Спочатку лобами зіткнулися Лада й Газель. Мікроавтобуса викинуло на зустрічну, якою мчав Ланос, легковика - під ДАФа. Шофер вантажівки запевняє: що було - не бачив. Лише відчув удар, коли в борт його машини врізалися Жигулі. 

Валентин Каток, водій вантажівки:

- Когда уже так боковым зрением вижу, Газельку разворачивает на дороге и десятку крутит в мою сторону. Я резко принимаю вправо по тормозам, и уже случилось все. Все быстро так.

В ДТП постраждали водії Лади й Газелі. Нині правоохоронці з'ясовують всі обставини аварії.