Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

30 жовтня 2013, 21:28 ДТП
Добірка відеоДТП
Добірка відеоДТП

Стареньку збиває трамвай, з машини швидкої вилітає вагітна, вантажівка - проти нетверезого водія. Разючі кадри аварій дивіться в нашій щоденній добірці.

Швидка з проблисковими маячками і сиреною мчить до лікарні. Та на перехресті стається непередбачуване. Ще мить… Придивіться! Зі швидкої випадає жінка, її ледь не розчавлює. Тепер усім учасникам потрібна медична допомога. Доречі, жінка, котра вилетіла з машини - вагітна.
 
***
Поспіх і розгубленість накоїли лиха. Цього разу відео з реєстратора, якого встановлено у трамваї. Бабуся, що зараз з'явиться в кадрі, злякалася транспорту. Старенька чомусь кинулася під трамвая. Вона жива, але з численними перелами нині в лікарні.

***
Нетверезим за кермо? Легко! Тепер і про правила можна забути.  Зіткнення. Легковика зносить, як пушинку вітер. І зараз повторення. Тож варто сідати за кермо під градусом?

***
І насамкінець відео про те, як не варто зупинятися перед світлофором. Ви правильно зрозуміли! Водій навіть не спробував загальмувати. Чи не заснув ненароком? Але ж погодьтеся, зіткнення приголомшливе!