Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

30 жовтня 2013, 00:18 ДТП
В Одесі на переході мажор збив дитину
В Одесі на переході мажор збив дитину

Жахлива автопригода в Одесі. Дворічну дитину на триколісному велосипеді збив п'яний молодик - просто на світлофорі. У хлопчика надзвичайно тяжкі травми. Порушник із місця пригоди втік, і за годину його знайшли вдома. Рівень алкоголю у крові водія перевищував норму вдесятеро.

Дворічний Миколка гуляв з бабусею й їхав велосипедиком. Наблизилися до дороги. Загорілося зелене світло, й жінка викотила маленький транспорт з дитиною на проїжджу частину. Вже за секунду в них на великій швидкості наскочив Мерседес. Головний удар припав на хлопчика.

Сергій Біско, свідок:

- Выхожу, смотрю - женщина, разбитая коляска, она уже вытянула его из коляски, положила здесь вот на проходе. Дите лежит. Я когда подбежал - он еще смотрел. А потом закрыл глаза, видимо потерял сознание.

Авто навіть не загальмувало - поїхало далі. Ловити порушника кинулися свідки.

Олена, свідок:

- За ним сразу погналися. Там Шкода была, за ним сразу погналася. И мальчики на мопедах были, за ним сразу поехали.

Наздогнати мажора не вдалося. Проте люди запам'ятали частину номера. Згодом машину зі слідами ДТП знайшли під будинком. Нетверезого 21-річного водія затримали в його квартирі. Жертва ж неадекватного кермувальника тепер у лікарні. В малого перелам основи черепа, обох ключиць, розірвано слухову перетинку. Стан - стабільно тяжкий.

Наталя Баюл, мати постраждалого:

- По-разному. Бывает, немножко легче становится, бывает - капризничает. Как ребенок. Говорит немножко, так, отдельные слова. Папа его выносит в коридор, посидеть иногда хочет.

Родина винуватця аварії вже запропонувала батькам Миколи допомогу. Проте поки їх цікавить інше.

Наталя Баюл, мати постраждалого:

- Ну мы сказали, что помощь не нужна. Пусть молится о том, чтобы ребенок выздоровел полностью, без последствий. Мы пока не готовы ни на какие разговоры. Все будет зависеть от его состояния здоровья.