Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

28 жовтня 2013, 22:23 ДТП
Огляд ДТП за вихідні
Огляд ДТП за вихідні

Мерседес урізався в ремонтного потяга на залізничному переїзді на Рівненщині. А в Києві водій авта такої ж марки не помітив на шляху поламаного ВАЗа.

Престижний Мерседес зіткнувся з потягом на Рівненщині. Кермував машиною 38-річний бізнесмен з Луцька. Попри червоне світло та звукову сигналізацію, він вискочив на залізничний переїзд, яким якраз рухався поїзд із залізничниками. Внаслідок удару водій загинув, двоє ремонтників дістали незначних травм.

***
Чоловік перетинав дорогу й загинув під колесами БМВ у Черкасах. Машина навіть не пригальмувала і збила нещасного на переході. Зі слів свідків, водій не очікував, що пішохід вигулькне з-за маршрутки.

Василь, свідок:

- Ото якраз там тролейбус стояв, він його стукнув і ото начав тормозить. Отам ше ззаду нього машини були. Ну удар хороший був.

Ярослав Вороний, інспектор ВДАІ Соснівського РВ міліції:

- Зі слів водія він пояснює, що нібито він вийшов із-за маршрутного транспортного засоба, який рухався попереду, він неочікувано вийшов на дорогу.

***
У Києві пішохід намагався перетнути проспект Перемоги. Перелізши через відбійника, чоловік із собакою стояв на середині дороги і раптом побіг просто під колеса Тойоти. Уникнути наїзду водієві не вдалося, тож пес загинув, а його власникові відірвало руку. З численними травмами постраждалого забрала швидка. На додачу, ззаду Тойоту, що намагалася загальмувати, вдарив ВАЗ.

***
Росіянин Мерседесом зніс ВАЗівку, що поламалася посеред дороги. ДТП сталася на Московському майдані в Києві. Власник аварійного авта відкрив капота, щоб завести машину. У цей час на великій швидкості в Жигулі врізався Мерседес. Радянський транспорт разом із водієм відкинуло на кілька метрів. Внаслідок удару власник ВАЗа дістав перелами обох ніг. Зі слів кермувальника Мерседеса, жодних аварійних знаків на дорозі не було, тому він і не помітив перешкоди. Швидко ж їхав, по поспішав в аеропорт.

***
У середмісті Запоріжжя не розминулися дві автівки, одна з яких скалічила перехожу. ДТП сталася на перехресті двох центральних вулиць - Перемоги й Лермонтова. Там Ситроєн врізався в Лексуса. За мить французьку машину розвернуло, й вона наскочила на бетонну огорожу, яка відокремлює смуги руху. Молоду дівчину, яка була на зебрі, свідки кажуть, автомобіль буквально зніс. Постраждала нині в украй тяжкому стані в лікарні. За її життя борються лікарі.