Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

25 жовтня 2013, 23:24 ДТП
На Дніпропетровщині автобус насмерть збив жінку
На Дніпропетровщині автобус насмерть збив жінку

44-річна жінка загинула під колесами автобуса на Дніпропетровщині. Обурені родичі збитої перед очима нашої знімальної групи ледь не лінчували водія. Далі участь у первинних слідчих діях винуватець ДТП брав під охороною правоохоронців.

Аварія сталася в місті Підгородньому - на 226-му кілометрі автодороги Знам'янка-Луганськ-Ізварине. За останній тиждень на цій ділянці вже втретє на смерть збили людину.

Костянтин Сідик, співробітник ВДАІ Дніпропетровського району:

- На неосвещённом участке дороги была смертельно травмирована пешеход-женщина.

Життя бідолашної урвалося на зебрі. 41-річний кермувальник міжміського автобуса твердить: можливості уникнути фатального наїзду не мав.

Андрій, водій автобуса:

- Бежала она слева, внезапно появилась уже перед самым автомобилем. Полметра буквально, и я не успел ничего сделать.

Хто загибла - дізналися швидко. 44-річна жінка - місцева мешканка. Опинившись в центрі подій, її родичі перед очима в журналістів Свідка ледь не лінчували шофера.

- Смотри ...! - Что вы делаете? - Пацаны, вы шо, гоните? - А шо он,..., бабу убил. - Что делаете? Успокойся, я тебя прошу. - Он ... вообще. ... повесишься, ... в тюрьме. - Нет, я тебя там ....

За фактом аварії з тяжкими наслідками розпочали кримінальне провадження. Ступінь вини кожного з учасників ДТП з'ясують слідчі.