Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

25 жовтня 2013, 22:10 ДТП
У Києві порушник розтрощив машиною крамницю
У Києві порушник розтрощив машиною крамницю

Чорний Шевроле на шаленій швидкості протаранив Опеля й врізався у крамничку дитячих іграшок у Києві. Після удару об рундука машина проїхала ще з десять метрів. Її зупинив металевий паркан клумби.

Кадри моторошної аварії зафільмував відеореєстратор. Не зважаючи на заборонний сигнал світлофора, Шевроле намагався проскочити перехрестя. Але не вдалося. Автівка врізалася в Опеля, вилетіла на узбіччя та протаранила кіоск з іграшками. Про надмірну швидкість американської машини свідчать і пошкодження німецької. Від удару її багажник буквально влетів у салон. Самовидці твердять - винуватець ДТП і його пасажир були напідпитку.

- Один ходил пьяный, никакой, искал старшего, а второй, видимо, свалил куда-то.

Від загибелі водія й пасажира врятували подушки безпеки й талан. На тротуарі Шевроле на кілька сантиметрів розминувся з деревом. Правоохоронців порушники не викликали, втекли.

Власник крамниці:

- Влетел вот так вот мимо дерева, повезло ему, фартовый пацан. И ушел, с машины вышел и пошел.

Вранішній безлад ошелешив продавців сусідніх крамничок. Розтрощений рундук, дитячі іграшки, уламки авта.

Олександр, мешканець м. Києва:

- Вот игрушки, все, что уцелело, увезли, а так повсюду были разбросаны игрушки, ну поломанные, естественно. Стекла, ролеты куски. Вот это все, стеклопакеты. С того дома говорят, что с кроватей чуть не попадали от такого грохота.  

Нині правоохоронці шукають призвідника ДТП, а власники понівеченої крамнички підраховують збитки і розмірковують, хто компенсує їм втрати.

Власник крамниці:

- Нету просто этих арендаторов. Они там в трауре. Ну конечно, последние деньги вложили. Выживают. Только товар привезли. С кого теперь это требовать, непонятно. Где этот человек, где эта машина.