Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

24 жовтня 2013, 21:59 ДТП
Добірка відеоаварій
Добірка відеоаварій

Подвійний удар на залізничному переїзді, найліпший регулювальник у світі та невдала подорож. Приголомшливі кадри дивіться у щоденній добірці.

На цьому відео ви побачите помилки, яких ліпше ніколи не повторювати. Ані водіям, ані пішоходам. Такі аварії стаються найчастіше, в них часто люди гинуть… Тепер дивіться. Чоловік вирішує перейти дорогу. Чоловіка відкидає на кілька метрів… Йому поталанило, він вижив, проте з численними травмами.

***

Якби на всіх дорогах стояли такі регулювальники - аварій було б значно менше. Здається, настрій на весь день. Водії уважніші, а перехожі здивовані. І це дуже добре…

***
Мандрувати задарма? Тим паче, коли всі гроші витратили на горілку? Авжеж! Лише подивіться, який винахідливий чоловік. Він вирішує їхати автостопом. Утім, водієві непотрібен п'яний пасажир. А нетверезий так сподівався, так сподівався!

***
Подвійний удар… потягом! Це відео про жінку, яка хотіла встигнути переїхати залізничні колії, але не судилося. Дивіться, автівку зачепив поїзд. Цього ніхто не очікував. Друге зіткнення. Та водійці поталанило! Вона дістала лише перелам руки…