Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

23 жовтня 2013, 21:43 ДТП
Огляд ДТП
Огляд ДТП

Хотів перетнути подвійну суцільну, а потрапив під колеса Камаза. У Києві легковик врізався у вантажівку. У Дніпропетровську - потрійне зіткнення машин. І масштабна ДТП у столиці: неуважний водій розтрощив аж 4 автівки.

Три розбиті автівки і стільки ж постраждалих. Це наслідки зіткнення двох легковиків та маршрутного автобуса у Дніпропетровську. Аварію серед білого дня на проспекті Правди зафільмували відеореєстратор і камера спостереження банку. Від потужного бокового удару з Ланосом Шевроле вилетіла на зустрічну, де лобом у лоба зіткнулася з маршруткою.

Олександр, водій маршрутного автобуса:

- Ну смотрю, летит в меня Шевроле, в стоячего. Нажал на тормоза, чтоб назад автомобиль не откинуло, и только услышал удар.

Олексій Ляшевський, співробітник ВДАІ м. Дніпропетровська:

- В результате данного столкновения пострадало три человека. Один из пострадавших -  девочка 5 лет. Степень виновности каждого будет устанавливаться следствием.

***
Чотири автівки розтрощені, призвідник ДТП у лікарні. Масову аварію на вулиці Драгоманова в Києві спричинив водій Хюндая. Власник корейського авта виїжджав з подвір'я на пожвавлену вулицю і навіть не зупинився, щоб подивитися, чи безпечний маневр. Тож і поплатився за неуважність. Кермувальник мікроавтобуса Пежо загальмувати не встиг і протаранив Хюндая. Від удару обидві машини відкинуло на припарковані Шевроле й Дачію. Постраждав призвідник ДТП. Його зі струсом мозку та забиттями ушпиталили.

***
Хотів перетнути подвійну суцільну, а потрапив під бампера Камаза. У столиці зіткнулися вантажівка й легковик. Минулося без жертв. Утім, авта понівечені. Шофер багатотонки стверджує - Хонда підрізала його машину, щоб проскочити на зустрічну. Виявляється, серед місцевих ця практика поширена - так водії об'їжджають вранішні тисняви. 

- Он резко повернул и резко меня подрезал - там же все видно по ситуации, он хотел двойную сплошную переехать, я ехал прямо.