Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

23 жовтня 2013, 20:59 ДТП
Дорожні дива на відео
Дорожні дива на відео

Агресивний шофер проти майже десятка автівок, приголомшливий кульбіт від пішохода та вибухове Рено. Приголомшливі кадри дивіться в добірці.

Аварія, яку зафільмував відеореєстратор, дивна. Кермує легковиком, що їде попереду, жінка. Здавалося б, на трасі немає жодних перешкод. І поворот не надто різкий… та якраз за ним і стається неприємність… Свідки біжать до перекинутої автівки, а ось автор відео чомусь спокійно спостерігає за всіма й навіть не ворухнеться.  

***
Якщо ти встав з ліжка не на ту ногу, то можна, на радість собі, потрощити чужі легковики. Що спричинило таку агресію водія багатотонки - невідомо.

***
Потужний вибух Рено. Це випадок, коли ліпше сто разів побачити, аніж один раз почути. Люди, що були в салоні, швидко вискочили з авта. На жаль, автор цього ролику не написав, чому зайнялося.  

***
І насамкінець про багатотонку, що не встигає загальмувати. Чоловік вирішує перетнути дорогу переходом, легковики пропускають його, а ось вантажівка… За ефектом доміно жертвою цієї аварії стає пенсіонер. Він підводиться. Але все-таки потребує меддопомоги.