Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

21 жовтня 2013, 21:51 ДТП
Огляд ДТП у регіонах
Огляд ДТП у регіонах

Через мокру від дощу дорогу та швидкість сталося лихо в регіонах України. Так, у Криму загинули двоє дівчат, у Харкові машину з молоддю зупинив стовп. А у Львові під колесами автомобіля померла дитина.

Двоє загинули, троє травмовані в моторошній ДТП в Симферополі. Вранці на мокрій після дощу трасі Опеля занесло на узбіччя, де він ударився у стовпа. Потім легковика знову викинуло на дорогу. Двоє дівчат вилетіли на асфальт. Одну з постраждалих ще й переїхала Ауді.

Олександр Дроздов, інспектор ВДАІ м. Симферополя:

- По предварительным данным, первичный контакт автомобиля Опель произошел с электороопорой.

Після цього на понівеченого Опеля наскочила Волга, кермувальник якої не встиг загальмувати. Обидвоє дівчат з машини винуватця аварії загинули. Водій і подорожній з травмами голови та численними забиттями - в лікарні. Ушпиталено й пасажира радянського авта.

Водій Волги:

- Не увидел эту машину, она поперек стояла посредине, она, получается, на двух полосах стояла. Я ее ударил и все.

***
У стовпа врізалося авто і в Харкові. Зіткнення було такої сили, що БМВ пошматоване.

Олег Никоненко, керівник відділу УДАІ в Харківській області:

- Передня частина була відірвана від основної частини автомобіля. Двигун разом з передньою частиною, з колесами, з коробкою КПП - все це було на проїжджій частині, автомобіль знаходився на узбіччі.

Водій і пасажир - молоді хлопці - в карколомній аварії вижили дивом. Врятували їх подушки безпеки. До лікарні постраждалих доправили із забиттями та переламами. Попередньо відомо: легковика занесло, бо після дощу асфальт був слизький.  

***
Семирічна дитина загинула на Львівщині. Трагедія сталася в селі Сільці. Хлопчик їхав велосипедом узбіччям, у тому самому напрямку мчав легковик. 53-річний водій перевищив швидкість і збив малого. Хюндай після зіткнення опинився в кюветі. Усі, хто був у машині - травмовані. Нині міліція вивчає обставини смертельної аварії, розпочате кримінальне провадження.