Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

21 жовтня 2013, 21:11 ДТП
Добірка надзвичайних ДТП
Добірка надзвичайних ДТП

Вбивча надмогильна плита, смерть залізного коня під колесами багатотонки та легковик проти вантажівки. Приголомшливі кадри надзвичайних подій у щоденній добірці.

Ця аварія сталася в Росії. Відеореєстратор встановлений у Ситроєні, попереду їде Фольксваген. Автівки пригальмовують… і удар! У БМВ, що врізалася в ці машини, загинув п'ятирічний хлопчик. Його вбила надмогильна плита, що була в багажнику. Від зіткнення вона влетіла в салон просто на малюка.

***
І далі моторошні кадри водія-екстремала. Трагедія могла статися на трасі через самовпевненість цього кермувальника. Подивіться! Швидкість, наче хоче злетіти… Аварії не сталося, але ж навіщо так поспішати, тим паче, коли в салоні - власна дитина.

***
Щасливець! Народжений у сорочці! Після цієї аварії можна повірити в дива. Камера встановлена на шоломі байкера. Уважно стежте за хлопцем, що йде попереду. За кілька сантиметрів від смерті, від страшної загибелі під багатотонкою… Залізний кінь таки вмер, а ось його власник дістав незначних забиттів і вже міркує, як ремонтуватиме пошкоджену автівку.

***
Не завжди вранці світить сонце, та й не завжди цей час доби щасливий. Водій цього легковика не впорався з кермуванням і налетів на стовпа. Автівка понівечена, справи варто відкласти, бо й ходити пішки - годі: обидві ноги переламані.