Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

17 жовтня 2013, 22:08 ДТП
Добірка приголомшливого відео
Добірка приголомшливого відео

На черзі щоденна добірка приголомшливого відео. Сьогодні ви побачите елітну аварію через ледачого шофера, нахабство короля дороги та летючого байкера.

І знову ні в чому не винні люди страждають через водіїв, які вважають себе королями доріг. Нахабний кермувальник, що їде зустрічною, підрізає автівку і про наслідки навіть не думає.

Удар надто потужний, та на щастя рятують подушки безпеки, і водій та пасажири - живі.

***
А зараз час приголомшливого перевертання… На байкерові лише шолом. Приземлення - не м'яке. Шокований чоловік підіймається й біжить з дороги. Головне, що живий, а подряпини загояться…

***
Відмовили гальма? Буває… Та найстрашніше, коли це стається з багатотонкою, тим паче на трасі, де дуже мало місця. Приміром - на ділянці, де ремонт… Погодьтеся, могло бути й гірше. Та цього разу пошкоджені лише дві вантажівки.

***
І насамкінець відео елітної аварії. Водієві БМВ навіть не стало сил перевірити, чи є на дорозі перешкода, або ж був упевнений, що його пропустять… Та все склалося інакше. Від такого залізного поцілунку автівка запалала. Кого ж визнають винним у цій безглуздій аварії?