Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

15 жовтня 2013, 23:17 ДТП
Хроніка трагедій на дорогах
Хроніка трагедій на дорогах

Під колесами престижної машини загинув 25-річний молодик у Дніпропетровську, а в столиці в ДТП пошматувало пасажирку легкової Хонди.

Життя молодого містянина урвалося вночі в центрі Дніпропетровська. За попередньою інформацією, у трагедії винні обидвоє: кермувальник японського авта перевищив швидкість, а пішохід спробував перетнути дорогу в забороненому місці.

Юрій Коваль, інспектор відділу ДАІ м. Дніпропетровська:

- Во время несения службы на улице Набережной были направлены на улицу Набережная Победы 52, где был совершён наезд на пешехода автомобилем Лексус. Пешеход от полученных травм скончался на месте.

***
У столиці в ДТП загинула 43-річна жінка. Пізньої пори водій не втримав керма власної Хонди, й авто наскочило на електроопору. Удар був такої сили, що машину розірвало навпіл. Найбільше дісталося пасажирці на задньому сидінні - частини її тіла розкидало на дорозі. Ще двоє подорожніх Хонди, зокрема десятирічна дитина, дістали численних ушкоджень.

Іван, свідок:

- Мы уже подходили - машина стоит разорванная, карта пасажирской двери осталась на столбе. Одна скорая помощь увозила женщину. Сидел рядом ребенок женщины, которая погибла. Повреждений у него особых не было - ссадины, царапины. Водитель вроде бы трезвый был.

***
Смертельне зіткнення автівок на Запоріжжі. ДТП сталася на трасі Харків-Симферопіль поблизу села Малокатеринівки. Зі слів інспекторів, водій Пежо спробував повернути ліворуч, та не переконався, чи безпечний маневр. І тут-таки лобом у лоба зіткнувся з Таврією. Результат аварії - загибель кермувальника Запорожця та численні травми в його пасажира. У лікарню потрапив і призвідник ДТП.

Сергій Шевченко, співробітник комунальної аварійно-рятувальної служби м. Запоріжжя:

- По прибытии на место пострадавший живой находился в скорой помощи, второй из Таврии пострадавший лежал возле машины и водитель Таврии погиб за рулем.

***
Ще одна трагедія з представником українського автопрому і знову на трасі Харків-Симферопіль. Під час виїзду з автозаправки Жигулі не поступилися машині, яка мчала дорогою. І за мить врізалися в Таврію. Унаслідок зіткнення - один загиблий і четверо постраждалих.

Артур Шикула, співробітник відділу ДАІ м. Запоріжжя:

- В автомобиле ВАЗ пострадало 3 человека, в том числе с водителем, в автомобиле ЗАЗ пострадал водитель и пассажир погиб на месте ДТП.