Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

15 жовтня 2013, 22:29 ДТП
Добірка дорожнього відео
Добірка дорожнього відео

Розчавлений байкер, фатальний виліт на зустрічну та маленька жінка, котра загинула під колесами вантажівки. Приголомшливе відео дивіться у щоденній добірці.

Страшну загибель скутериста зафіксувала камера спостереження. Вантажівка, що їде зустрічною, попереджає про повертання, але власник двоколісного чомусь навіть не намагається загальмувати… Багатотонка молодика просто розчавлює та змітає з проїжджої частини… Налякані перехожі розбігаються врізнобіч, їм поталанило - залишилися неушкодженими.

***
Швидкість та хвалькуватість можуть накоїти неабиякого лиха на дорозі. Легковик, який мчить, розкидає на трасі інші автівки. Водії просто шоковані, їм бракує слів. Та на щастя, дуже пошкоджені лише автівки. Люди дістали легких забиттів і велику дозу адреналіну.

***
Гадаємо, це відео навчить правильно перетинати дорогу й рушати з місця. Водій Камаза пропускає людей на переході, хоче встигнути й жінка в сірій куртці, проте… Водії починають сигналити шоферові багатотонки. Та запізно. Жінка помирає миттєво. Водій же Камаза запевнив: її просто не побачив.

***
У багатотонки, що їде праворуч, зараз лусне колесо. Водій легковика до останнього намагався уникнути зіткнення, але машину просто знесло у відбійника.