Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

14 жовтня 2013, 23:24 ДТП
Смертельне ДТП під Києвом
Смертельне ДТП під Києвом

Велосипедист загинув у ДТП в Броварах. Чоловік став випадковою жертвою автопригоди: дві машини зіткнулися, а потім буквально втисли його у стіну житлового будинку.

- Я вышла из дома и услышала такой вот звук - БУМ! Я бегом подбежала. А тут начали выходить люди.

Скрегіт гальм та гуркіт металу - і на перехресті Папаніна і Старотроїцької мало не вся округа. Кажуть, водій Тойоти на другорядній дорозі ловив гав і не пропустив Форда, що мчав головною. Потужний зустрічний удар жбурнув обидві автівки просто на паркан будинку.

- У мужчини кров ішла з рота. Він іще був живий. Звонили-звонили. Усі, хто мог, звонили. А сказали - усі машини заняті.

Жертвою шаленого кульбіту автівок став випадковий велосипедист. Він саме зупинився перед перехрестям, щоби пропустити автотранспорт. Цієї миті машини знесли паркана й буквально втиснули бідаку у стіну будинку. Чоловік помер ще до приїзду швидкої. Зі слів свідків, годувальника втратили вагітна дружина й малий синок.

- Він перелетів через дві машини. Після того ще прожив хвилин 10. Попав в неудачний момент не в тому місці.

Обидвох водіїв з численними забиттями одразу доправили до місцевої лікарні, нині їхнє життя в безпеці. Та постраждалих у цій ДТП могло бути більше - на подвірї, куди влетіли обидва транспорти, годиною раніше гралися малюки.

- Це вже друга аварія за два роки. Також напротів у сусідів забор і туди дуже часто вїжають машини. Ми дуже просимо, шоб хотя би зробили якогось поліцейсього. В мене в дворі проживають двоє маленьких дітей і вони могли в цей момент бути там.

- Старотроїцька вулиця обминає усі світофори міста Броварів. Кажуть, не положено пілцейського. Тут ми йдемо в дитсадочок, осьо на розвилці, ми водимо дітей в школу і не можемо пройти. Треба йти попід заборами.

Хто насправді спричинив смертельну ДТП у Броварах - з'ясовують слідчі. А ось чи почеплять на скандальному перехресті світлофора - поки невідомо. Представники обласного управління ДАІ ситуації поки не коментують.