Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

14 жовтня 2013, 22:50 ДТП
Огляд ДТП за вихідні
Огляд ДТП за вихідні

Велосипед і мотоцикл зіткнулися на Сумщині. В столиці лобом у лоба вдарилися два легковики, а на Львівщині автобус із 22-ма дітьми врізався в дерево.

Байкер зіткнувся з велосипедисткою на Сумщині. Сузукі мчав у бік Краснопілля. Жінка якраз виїхала на трасу з другорядної дороги.

Олександр, свідок:

- Чуть було удар, я тоді повернувся, бачу, шо мотоцикл полетів по трасі і два тіла летіли.

Кермувальники двоколісних від численних травми померли на місці. За дивного збігу обставин обидвоє були цього дня іменинниками.

***
Моторошна аварія у столиці: вночі на Голосіївському проспекті лобом у лоба зіткнулися Фольксваген і Чері. На зустрічну виїхала німецька машина. Експерти припускають - водій заснув при кермі. Від смерті його врятували подушки безпеки й міцність автомобіля. Тоді як власник китайського транспорту загинув. Кузов його авта зім'яло до невпізнання. Четверо пасажирів Чері з тяжкими травмами в лікарні.

***
Тут таки у столиці броньований Мерседес протаранив бетонну огорожу. Уламки паркану розлетілися на десяток метрів. У машині пробило паливного бака. Щоб не зайнялося, рятувальники змивали бензин з проїжджої частини. Водій в ДТП не постраждав. Каже - аварія сталася через проблеми з кермом.

***
Трагедією ледь не закінчилася поїздка на екскурсію дітей на Львівщині. Автобус із 22-ма школярами врізався в дерево.

Галина Лемішко, інспектор ВДАІ у Львівській області:

- Після екскурсії вони власне поверталися вже в Волинську область. Однак буквально при виїзді із монастиря водій не впорався із керуванням, з'їхав з дороги у кювет та скоїв наїзд на дерево.

Травмовано одну дівчинку і двох дорослих. За неофіційною інформацією, автобус Еталон був несправний.