Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

9 жовтня 2013, 22:27 ДТП
Огляд прикрих ДТП
Огляд прикрих ДТП

Мешканка Криму збила людину і розтрощила три авта на паркованні. Там само, на півострові, загинув байкер. А в Києві мотоцикліста збила машина. Легковик з місця ДТП зник.

24-річний мотоцикліст загинув у ДТП в Симферополі. На повороті молодик не впорався з Явою і як наслідок - транспорт вискочив на узбіччя. Потім байка викинуло на трасу, де він перекинувся. Сила удару була такою, що від мотоцикла відірвався бензобак, а кермувальник дістав смертельних травм. Причини фатального маневру з'ясовують.

***
Збив мотоцикліста і втік. Аварія сталася на проспекті Червонозоряному в Києві. Байка підрізав автомобіль. Свідки кажуть: легковик порушив правила - перетинав подвійну суцільну лінію. Зіткнення уникнути не вдалося. Мотоцикліст від удару злетів з двоколісного і кілька разів перевернувся на дорозі. Помер миттєво. Сам байк проїхав за інерцією ще метрів сто, а потім упав.

Павло, свідок ДТП:

- Я замітив, як водітєль мотоцикла по асфальту крутився, то єсть він заканчував по інерції - крутився по асфальту, я взяв вправо і зупинився і одразу до водітєля.

Винуватець ДТП - водій легковика - навіть не зупинився. З місця аварії він втік. За уламками авта і зі слів свідків, збила мотоцикла Ауді темного кольору. Свідків пригоди просять телефонувати до міліції.

Сергій, мотоцикліст:

- Амбиции водителя автомобиля стояли человеку жизни, он сэкономил время на развороте и убил человека.

***
29-річна водійка примудрилася просто на паркованні наїхати на людину й розтрощити три машини. Мешканка Джанкоя своїм Сузукі спочатку врізалася в Хюндая, по тому - в Мерседеса й зачепила Бентлі. І на цьому "шумахерка" не зупинилася - збила водія Мерседеса, який був біля своєї автівки.

Володимир Ковтун, інспектор УДАІ в Криму:

- Водитель а/м Mercedes Vito получил ушиб позвоночника и перелом предплечья. Три иномарки получили различные повреждения. В настоящий момент по факту данного происшествия проводится проверка, которая установит степень вины каждого из участников ДТП.