Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

9 жовтня 2013, 20:52 ДТП
Добірка відеоаварій
Добірка відеоаварій

Блискавка на трасі, перша ожеледиця проти самовпевнених водіїв та потрійна аварія через поспіх. Приголомшливі кадри аварій дивіться у щоденній добірці.

Потрійна аварія через Хюндай та ВАЗівку. Позашляховик наздоганяє червоного легковика. Пасажири автобуса дістали незначних травм, легкі забиття й у водіїв машин. Та погодьтеся, все могло закінчитися страшніше.

***
А це дивна аварія, наслідки якої приголомшливі. Автівки зупинилися на світлофорі й чекають своє черги. На супротивному боці стоїть дівчина. Дивіться на неї. Так, вона розмовляє телефоном і нічого поганого не очікує, але… Яка прикрість, дівчину чіпляє відкинута автівка.

Вона жива, але допомоги лікарів потребує…

***
Перша ожеледь… Водії знають, вона може накоїти лиха. Як і цього разу. Реєстратор фільмує кілька автівок, що розкидані узбіччям. А зараз увага! Водій, що їде попереду Деу, мабуть, надто самовпевнений. Він навіть не намагається зменшити швидкість… та слизька дорога легковажності не пробачає.

Усі живі й відтепер навче - за такої погоди ліпше бути скромнішим.

***
Ви вже зрозуміли: на дорозі може статися будь-що… і навіть таке… Відео надто коротке, але ж приголомшливе. Водії, пасажири й пішоходи не постраждали.