Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

9 жовтня 2013, 00:17 ДТП
В Одесі маршрутка насмерть збила жінку
В Одесі маршрутка насмерть збила жінку

35-річна жінка загинула під колесами маршрутки в Одесі. Свідки кажуть: транспорт зачепив перехожу на зебрі і тягнув кілька метрів. Водій стверджує: людина вискочила в недозволеному місці. Він одразу загальмував, проте було запізно.

Аварія сталася вранішньої години пік на Старосінному майдані. Жінка вибігла на дорогу з боку Залізничного вокзалу. Перший ряд проскочила, на другій смузі потрапила під колеса маршрутки.

Марина, свідок:

- ЖД вокзала врачи ее спасали, а скорая уже приехала - уже все - капец.

Лікарі швидкої лише констатували смерть жінки. Шокований шофер маршрутки твердить: перехожа вискочила з-за автобуса, що рухався сусідньою смугою.

- Ну вы не видите, что ли, что за переходом? Вы же видите, что не на переходе!

Свідки ж кажуть інше: маршрутка збила жінку на зебрі і кілька метрів тягла її. Водій, начебто, взагалі не одразу зрозумів, що наїхав на людину.

Марина, свідок:

- С той стороны люди кричали. И только водитель остановился, услышав крики. Он ее не видел. Он говорит, что когда ее сбивал - не видел. Она маленького роста просто.

Ірина, свідок:

- На переходе стала и стояла. Водитель сам виноватый, он сам виноватый, он, ..., на нее наступил.

Де ж саме сталася аварія та хто винен - з'ясовує слідство. За фактом загибелі людини розпочате кримінальне провадження.

Сергій Городовенко, співробітник ГУ МВС України в Одеській області:

- Водитель направлен на досудебную экспертизу на предмет употребления алкогольных напитков. Пассажирский автобус отправлен на стоянку временного содержания. Будет проводится экспертиза.