Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

4 жовтня 2013, 00:17 ДТП
Відеопригоди на дорогах
Відеопригоди на дорогах

Маршрутка на двох колесах, багатотонка на зустрічній та прикра несподіванка на трасі. Приголомшливі відео подій дивіться в щоденній добірці.

І таке буває. Це відео про прикру несподіванку на дорозі. Ви навіть не встигнете збагнути, як все сталося. Хонду занесло, й вона зненацька виринула з-за багатотонки. Таке зіткнення годі було передбачити…

***
Цю шалену маршрутку зафільмував відеореєстратор. На швидкості вона не втримується на повороті. Таак! Водій майстерно ставить транспорт на усі чотири колеса. Але такий каскадерський трюк міг закінчитися сумно.

***
Збити людину… легко! На цьому відео під колеса легковика потрапляє молода дівчина. Дівчину збивають просто на переході. Вона шокована і травмована, але переляканий водій намагається поставити постраждалу на ноги. Навіщо? Удар був неабиякий…

***
Потужне лобове… Цього разу все сталося миттєво. Автобус, що рухається зустрічною, раптово починає гальмувати перед зупинкою. А далі… Так! Аби уникнути зіткнення, вантажівка вилетіла на зустрічну й зачепила позашляховика. Окрім водіїв, тяжких травм дістав чоловік, що був на зупинці.