Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

1 жовтня 2013, 22:24 ДТП
Відеоподії на дорогах
Відеоподії на дорогах

Під багатотонку на великій швидкості, вогняне зіткнення на слизькій трасі та нічна аварія через безглуздий обгін. Приголомшливі кадри непередбачуваних подій, що сталися на дорогах.

І зараз відео нічної аварії. Водій легковика дуже поспішає, а тому починає обганяти багатотонку. Та геть забув, що мчить зустрічною. Він намагається уникнути зіткнення і врізається у причепа іншої вантажівки. Унаслідок зіткнення пасажирка вилітає з автівки разом з понівеченими дверцятами. Та на щастя, всі люди живі.

***
І ще один невдалий обгін зафіксував відеореєстратор. Цього разу в усьому винен водій мікроавтобуса. Дивіться! Мікроавтобус зачепив ВАЗа, водія-порушника викинуло на зустрічну, а далі ви й самі бачите. Унаслідок такого масштабного зіткнення значних травм дістав якраз призвідник ДТП.

***
Найстрашніша дорога - слизька, тим паче за низької температури повітря. Погляньте, під час розвертання водійка не змогла втримати червоного легковика… Оце то зіткнення, полум'я, обидві автівки вилетіли в поле. В таку погоду ліпше повільніше їхати - далі будете.

***
І насамкінець жахлива аварія, вижити в якій було годі. За кілька секунд від легковика, що їде попереду, залишиться купа залізяччя. ЗІЛ вискакує на зустрічну. Автівка влітає під багатотонку. Шоковані водії кидаються на допомогу. Проте рятувати вже нікого. Двоє хлопців, що були в салоні, загинули.