Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

30 вересня 2013, 22:33 ДТП
У Дніпропетровську машина впала з моста в річку
У Дніпропетровську машина впала з моста в річку

Машина пробила бетонну огорожу і впала у річку в Дніпропетровську. В автомобілі були власник авта і його подруга, яка того вечора кермувала вперше в житті.

Марія, постраждала:

- Меня учили водить машину - первый раз. Я наверно нажала не на ту педаль, не на тормоз, а на газ. И она, наверно, ну она упала.

"Мазда", в салоні якої були 29-річна Марія та її на шість років молодший приятель, шубовснув у воду з Набережної імені Леніна. За лічені секунди транспорт був на глибині. А за десять хвилин після ДТП на місці працювали водолази.

Андрій Гусєв, керівник водолазної служби:

- Осмотрели автомобиль, который находился на крыше. Он находился на краю свала и течение его потихоньку стаскивало вниз. На момент нашего спуска автомобиль находился на глубине 4 метра. Самая глубокая часть, куда он мог съехать - 14 метров. Поэтому нами было принято решение его зафиксировать. С помощью верёвки за колесо привязали к бетонному блоку, который находился там рядышком в воде.

Постраждалим допомога надзвичайників не знадобилася. Якимось дивом молоді люди не лише вижили, а й самотужки дісталися берега.

Максим, свідок:

- Мы поехали туда до базы лодочной. Привели этих мужчину и женщину, которые из машины вылезли. Когда мы их привели, подъехала скорая и их забрали. 

Із чисельними забиттями кінцівок, різаними ранами облич та загальним переохолодженням постраждалі потрапили на лікарняні ліжка.

Марія, постраждала:  

- А как Вы выбрались? Она ж на крыше лежит.

- Меня вытащил Дима. Он просто не закрыл какую-то дверь. Только из-за этого мы выбрались. Потому что он толкнул эту дверь, выплыл и меня вытащил.

Жінка розуміє - вижила дивом. Тож обіцяє після одужання зробити дві речі: піти до церкви й ніколи більше не кермувати.