Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

30 вересня 2013, 21:49 ДТП
Криваві дорожні події
Криваві дорожні події

Троє людей загинули і п'ятеро дістали тяжких травм в аварії на Запоріжжі. В Харкові автівку розірвало навпіл під час удару в дерево, а в Симферополі не розминулися легковик і автобус.

Аварія в Запорізькій області позбавила життя трьох людей і покалічила п'ятьох. Трагедія сталася вранці на трасі Харків-Симферопіль. 30-річний водій, виконуючи маневр, спрямував Чері на зустрічну, й автівка лобом у лоба  зіткнулася з Тойотою.

Максим Вертепний, старший інспектор УДАІ в Запорізькій області:

- Причина, предварительная, это, вероятнее всего, выполнение обгона, но так как водитель смертельно травмирован, второй водитель доставлен в больницу - на данный момент работает следствие и устанавливается истинная причина.

В Амулеті загинули всі троє, хто був у салоні. 42-річного кермувальника японської машини, його 30-річну дружину та трьох дітей - хлопців семи, шести і двох років - ушпиталили. Медики оцінюють стан постраждалих як середньої тяжкості.

***
У Харкові ударом об дерево розірвало навпіл легковика Хюндая. Аварія сталася вдосвіта, на Салтівському шосе. Шматки автівки розлетілися врізнобіч. За інформацією бригади швидкої, яку викликали на місце, в машині було четверо людей. Троє з них від медичної допомоги відмовились, одного постраждалого доправили до лікарні.

Олег Никоненко, керівник відділу УДАІ в Харківській області:

- Щодо інших учасників, яких начебто було четверо, крім доставленого, поки що інформація з'ясовується. Як і щодо обставин даної пригоди, так і щодо участі в ній інших учасників. Також з'ясовується, хто саме керував цим транспортним засобом в момент ДТП.

У 22-річного постраждалого тяжкі травми. За висновками експертизи, молодик був напідпитку, але чи кермував - невідомо.

***
Схожа аварія сталася й в середмісті Запоріжжя. Таврія влаштувала перегони з іншим автомобілем, та її водій не впорався з кермуванням. ЗАЗ спочатку врізався у відбійника, потім - наскочив на дерево. Люди кажуть: швидкість легковика була понад 100 кілометрів за годину. У зіткненнях Таврію пошматувало. Пасажирка - молода дівчина - загинула. Водія в тяжкому стані ушпиталили.

***
Одна людина загинула, двох травмовано внаслідок зіткнення автобуса й легковика в Симферополі. Пасажирський транспорт розвертався, врізався в Aуді та перекинувся. Німецька автівка перетворилася на купу брухту. 47-річна пасажирка легковика загинула, її тіло з понівеченого салону довелося витягати рятувальникам. У водія - забиття й переламами ребер. Шофера автобуса доправили до реанімації у стані коми.