Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

30 вересня 2013, 21:15 ДТП
Відеоподії на дорогах
Відеоподії на дорогах

Народжений у сорочці, смертельна аварія через надто впевненого молодика та вбивця комах. Приголомшливі кадри непередбачуваних подій, що сталися на дорогах, дивіться у щоденній добірці.

Власник відеореєстратора народився в сорочці. Подивіться, в яку халепу він ускочить за мить! Вантажівкою на слизькій дорозі починає кидати…

- Валера, Валера!

І Валера зміг. Ви теж гадали, що все закінчиться сумно? Ось… а водій - молодець. П'ятірочка.

***
Три життя з вини надто впевненого водія. Ця аварія сталася у Волгограді. Кермувальник вирішив похизуватися своїми навичками - ВАЗівкою знай вилітає на зустрічну, аби обігнати, й не вважає це небезпечним. І зараз фатальний маневр. Машина чіпляє позашляховика, що рухається назустріч. У такому зіткненні вижити - годі. Троє людей загинули, зокрема й порушник, ще трьох забрали до лікарні з тяжкими травмами.

***
Наступне відео про водія-щасливця. Дивіться на зустрічну, саме там зараз буде страшна аварія. Дев'яткою кидає на дорозі, й вона перекидається. Та погляньте, миттєво водій ВАЗівки вилазить через лобове скло! Фартовий чоловік.

***
І насамкінець відео для доброго настрою. Камера встановлена на кермі байка. Мотоцикліст вирішив проїхатися з шаленою швидкістю й без шолома. Розганяється. Зустрічний вітер робить своє. Цікаво, скільки комах загинуло на обличчі цього відчайдуха?