Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

26 вересня 2013, 23:27 ДТП
ДТП з габаритним транспортом
ДТП з габаритним транспортом

Накивав п'ятами. У Києві п'яний водій не втримав керма і вклав на бік бетоноперемішувача. ДАІвців не дочекався, забрав ключі від вантажівки й утік. У Мелітополі шалена Деу врізалася в ЗАЗа. А в Херсонській області на порожньому перехресті не розминулися Жигулі і трактор.

Накоїв лиха і втік. У Києві на перехресті вулиць Бальзака та Каштанової водій вклав набік бетоноперемішувача. Свідки кажуть: кермувальник багатотонки намагався проскочити поворот на чималій швидкості, не розрахував можливостей і повалив завантаженого 20-ма тонами будматеріалу міксера. Та замість того, щоб викликати ДАІвців, забрав ключі і зник. Поки два крани ставили автовелетня на колеса - утворилася тиснява. Правоохоронці відігнали цементовоза на штрафмайданчик і почали шукати водія. ДАІвці припускають: він з місця ДТП втік, бо був напідпитку.

***
Не поступився дорогою. У Мелітополі на перехресті зіткнулися Деу й ЗАЗ. Правоохоронці переконані: спричинив аварію 39-річний водій корейського авта. Свідки бачили, як Славута повертала ліворуч, коли в неї на швидкості врізався Деу. Від удару вітчизняна машина перекинулася. Хоча удар був потужний - обидвоє  кермувальників вижили. Їх з травмами ушпиталили.  

***
ВАЗівка і трактор не розминулися на трасі в Херсонській області. Внаслідок зіткнення Білорус майже не пошкоджений, чого не сказати про Жигулі. Легковика добряче сплющило. ДАІвці припускають: спричинив аварію саме ВАЗ. Правоохоронцям доведеться з'ясовувати, чому водій не помітив сільгосптранспорта на порожньому перехресті і машиною на швидкості влетів йому під колеса.