Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

26 вересня 2013, 22:46 ДТП
Добірка відео ДТП
Добірка відео ДТП

Самогубця на дорозі, масштабна аварія на слизькій трасі та гонитва за байкером, що закінчилася злетом у повітря. Приголомшливі кадри в добірці відео ДТП.

Неймовірна швидкість і недосвідченість, зазвичай, стають призвідниками жахливих аварій. Цього разу при кермі дівчина. Такого вона, мабуть, не очікувала… Автівкою починає кидати, і вона летить просто в поле соняшників. Кілька переворотів, зламані рослини та розбитий легковик. Дівчина жива, проте з травмами…

***
Аварія на слизькій дорозі. Раптова й непередбачувана. Таке розвертання й зіткнення… Машину розвертає й відкидає, врізнобіч летять частини легковика та речі. Жах! Чотири машини пошкоджені, і все за секунду.  

***
А  ці кадри наче з голівудського бойовика. Уважно дивіться на тунель. Звідти мчить мотоцикліст-порушник… Так, вам не здалося, чоловік наскочив на таксі, підлетів на кілька метрів і впав. Проте вижив. Поліціянти вже зрозуміли: власникові двоколісного далеко не втекти.

***
І насамкінець відео про навіжену самогубцю. Жінка, зневірившись, вирішила вкоротити собі віку - кинутися під колеса багатотонки. Несподівано біжить просто під вантажівку. Такі суїциди називають невдалими. Вантажівка просто відкинула жінку. Вона дістала незначних забиттів. А ось водії шоковані. Мить тому вони могли стати свідками кривавої трагедії.