Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

25 вересня 2013, 22:43 ДТП
Огляд ДТП у регіонах
Огляд ДТП у регіонах

Унаслідок ризикованого маневру ледь не загинули двоє людей у Криму. У Рівному жінка потрапила під колеса машини, водій якої з місця ДТП втік. А ось в Одесі шалене авто протаранило зупинку громадського транспорту.

Двох людей тяжко травмовано внаслідок зіткнення ВАЗівки з потягом у Криму. 19-річний водій "шісткою", попри заборонні сигнали світлової та звукової сигналізації, намагався проскочити через переїзд просто перед локомотивом. Проте ризикований маневр не вдався. Поїзд кілька метрів тягнув понівеченого легковика коліями. Кермувальник і пасажир авта з тяжко травмованими головами - в лікарні.

***
Вилетів на зупинку громадського транспорту, збив жінку, термінал поповнення рахунків і мало не проломив стіни бару. Ця руйнівна аварія сталася в Одесі. А все почалося із зіткнення Кіа й Тойоти. Від удару корейську машину кинуло на тротуар просто на тролейбусну зупинку. Двоє хлопців встигли відскочити, а ось 74-річна пенсіонерка опинилася на капоті. Вона перелетіла через транспорт і впала біля дверей бару. Автівка ж продовжила рух. Знесла платіжного термінала та врізалася в стіну закладу.

Олена, свідок:

- Испугались, конечно, сильно. Хорошо, его задержал терминал. А если б нет? Задавил бы и бармена, и всех, кто был.

Перехожа з травмами голови потрапила до лікарні.

***
Жінка потрапила під колеса машини в Рівному. Аварія сталася приблизно о 22-й годині, коли городянка переходила дорогу. Після зіткнення водій не надав постраждалій медичної допомоги і зник. Вольво з характерними для автопригоди пошкодженнями ДАІвці знайшли в лісосмузі неподалік міста. Власник транспорту - киянин. Утім, хто був при кермі в мить аварії, поки невідомо. Тим часом за життя жінки борються медики. Вона дістала політравм, утратила багато крові і тепер у реанімації.

Андрій Гирак, в.о. заступника керівника Рівненської міської лікарні:

- Їй проведено два оперативних втручання. Її стан на цю годину розцінюється як загрозливий для життя.