Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

25 вересня 2013, 22:01 ДТП
Добірка відео ДТП
Добірка відео ДТП

Дідусь під колесами ВАЗівки, смертельна аварія через поспіх та руйнівна статуя. Приголомшливі ролики в добірці відео ДТП.

Смертельна аварія через поспіх. І вистачає ж таких водіїв на дорогах. Власник позашляховика мчить, намагається обігнати і врешті-решт підрізає вантажівку. Потужний удар. Від двох багатотонок залишається купа брухту, вантаж розлітається трасою, а водій, що став призвідником смертельної ДТП, навіть не зупинився.  

***

Автор цього ролика назвав це відео: олень в причепі та олень за кермом. Зверніть увагу, хлопці, що їдуть позаду, вже відчувають недобре. Вже зрозуміло: рога цієї статуї зачеплять міст. Водій засмучений, олень розтрощений, а хлопцям- весело.

- Походу олень все-таки за рулем, а в кузове просто статуя.

***
Прикрість на пішохідному переході. Бачите: дідусь намагається перейти дорогу? Він не встигає цього зробити, а тому зупиняться, аби дочекатись зеленого світла. Та лиха накоїв водій зеленої дев'ятки, який знехтував усіма правилами. Старенький з хворою ногою просто не встиг відбігти, але намагався. Він вижив, проте отримав численні забиття.

***
Стати учасником такої аварії та вижити - це фантастика. Бетонозмішувач перевертається, ще й влучно… туди, де ще кілька секунд був легковик, а нині пусто. Вантажівка тепер б'є автівки наче кеглі.