Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

24 вересня 2013, 23:16 ДТП
Добірка відео ДТП
Добірка відео ДТП

Зустріч двоколісного та позашляховика на перехресті, масштабна аварія через дощ і фатальне зіткнення з вантажівкою. Приголомшливі кадри в добірці відео ДТП.

Класична аварія на перехресті. Не розминулися позашляховик і мотоцикл. Зараз буде дуууже боляче. Без шолома… Після феєричного кульбіту власник двоколісного підводиться. Але то мабуть шоковий стан.

Найстрашніші аварії завжди з багатотонками. Цього разу з невідомих причин вантажівка вилітає на зустрічну й з'їжджає з дороги. Зупиняють некермовану вантажівку дерева. Придивіться - стовбури немов з соломи. Якби на зустрічній були автівки - все могло б закінчитися трагічно.

Страшне лобове зіткнення. І все через неуважність водія легковика. Вантажівка їде головною дорогою. Погляньте-но - прикра помилка на вагу життя. Влетает! Шофер вантажівки ошелешений. Легковик навіть не намагався загальмувати. Вижити в такій купі залізяччя - годі.

Рясні дощі та швидкісна траса. Не поспішайте, кермувальники. Ви ж самі знаєте, які можуть бути наслідки. До прикладу ось це відео. Зараз буде неймовірне зіткнення. Нажаль, відеореєстратор вимикається, проте він встиг зафільмувати зіткнення чотирьох автівок.