Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

24 вересня 2013, 22:28 ДТП
Огляд автопригод
Огляд автопригод

Смертю водія закінчилася аварія в Сумах. Там Лексус протаранив Ланоса. А у Криму кермувальник Хюндая народився в сорочці - вижив, коли металевий відбійник проштрикнув його машину наскрізь.

Смертельна аварія в Сумах. На перехресті зіткнулися Лексус і ДЕУ. Автівки їхали в попутному напрямі. З невідомих причин водійка не втримала японської машини і врізалася в Ланоса. За лічені секунди обидва транспорти опинилися на узбіччі. Від тяжких травм кермувальницю Лексуса врятували подушки безпеки. Власник вітчизняного легковика помер дорогою до лікарні.

Ельвіра Біганова, керівник відділу УМВС України в Сумській області:

- Міліція  вже відкрила кримінальне провадження за ст. 286, частиною 2 ККУ. Буде призначена низка експертиз, які дозволять нам встановити, що або хто став причиною аварії.

***
Лише дивом не загинув водій у Криму. Опівночі неподалік Джанкою Хюндай на шаленій швидкості вилетів на узбіччя і  врізався у відбійника. Металева балка проштрикнула корейську машину наскрізь. 25-річний водій дивом не загинув. Лікарі діагностували в нього травму голови, перелами стегна й обох рук. Причину аварії з'ясовують правоохоронці.

***
У Києві на перехресті не розминулися Нісан і Лада. Світлофор не працював, а на знак "Поступися дорогою" водій японського авта не відреагував. Від потужного зіткнення з таксі в Нісана відірвалося заднє колесо. Понівечена й ВАЗівка. Її водія ушпиталили, а пасажирка від допомоги лікарів відмовилася. Призвідник аварії не травмований.