Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

24 вересня 2013, 00:14 ДТП
Криваві ДТП у столиці
Криваві ДТП у столиці

Дороги столиці вкриті кров'ю: кілька страшних аварій сталися вихідними. Загинуло двоє молодих людей, десяток із тяжкими травмами в лікарні.

Криваве місиво неподалік мосту Патона. До такого призвели швидкість і дощ - впевнені шоковані свідки пригоди.

Костянтин, водій ДЕУ:

- Сеат червоного кольору занесло, був дощ, юзом вискочив на зустрічну смугу.

Виїхало некермоване авто просто в лоба Фольксвагену. А потім зачепило машину Костянтина.  

Костянтин, водій ДЕУ:

- Я йшов в 2-му ряду, уходив від зіткнення, зацепив Сеат.

У Фольксвагені їхало четверо. Усіх із тяжкими травмами ушпиталено. А 26-річний водій Сеата - загинув. Згодом з'ясували, що він не власник машини, а співробітник станції техобслуговування, якому довірили відремонтувати піч. Таке каже ось цей молодий чоловік, котрий назвався господарем авта.

***
Паркова алея, ранок, неділя.

Андрій, свідок:

- Я сидів у себе на робочому місці, коли чую удар - сильна сигналізація, це було приблизно десь 50 хвилин 8-ї.

Сеат просто втиснутий у дерево - ось що побачив чоловік, коли вибіг на вулицю. Щоб отак врізатися, машина, ймовірно, налетіла на бордюр, кілька разів перекинулася й зупинилася дахом у стовбурі. Що спричинило лихо - з'ясовують правоохоронці. Транспорт або швидко летів, або його підрізали, або водійка заснула - такі основні версії. Нині слідчі чекають, коли можна буде допитати пасажирку горе-авта, яка дивом вижила в катастрофі. У дівчини - закрита черепно-мізкова травма та перелам п'ясті. 22-річна  водійка авта загинула.

***
А на вулиці Трутенка, неподалік відомого нічного клубу, в боулінг автами зіграв водій ось цієї Тойоти. Він поцілив аж у чотири припарковані машини.

- Жигули первые, потом Авео, потом моя.

Михайло ледь не загинув під колесами власного авта.

Михайло, водій Тойоти:

- Услышал удар, просто подпрыгнул, не знаю каким чудом, я стоял за багажником, и я проехал на багажнике все это расстояние.

Призвідник аварії хотів втекти з місця пригоди - додає Михайло. Але це йому не вдалося: люди не дали, та й на ногах ледь тримався.

Михайло, водій Тойоти:

- Он не мог два слова связать, как и его пассажир, ну это не пьяный, это называется он выпил столько водки, сколько нельзя пить.

Ушпиталили з тяжкими травмами трьох постраждалих - це водії протаранених машин. Призвідник аварії та його пасажир теж дістали ушкоджень - голови, грудей, живота. Подейкують також, 26-річного водія Тойоти Ленд Крузера вже притягали до відповідальності за кермування в нетверезому стані. Цього разу теж призначили експертизу.

***
Сталася аварія і з двоколісним. Моторолер Ямаха врізався у причепа ВАЗівки.

Зіткнення сталося перед очима в Андрія, він їхав позаду скутера. Каже - недотримання дистанції призвело до трагічних наслідків.

Андрій, свідок:

- Впереди идущая машина перед ним резко приняла вправо, тем самым объезжая авто, которое остановилось, не включив ни аварийку, не выставив знак, то есть машина съехала, мотороллер не успел.

Він один із перших підбіг до кермувальника двоколісного.

Андрій, свідок:

- Кровь хлыстала отовсюду, я его перевернул на бок, чтоб он не захлебнулся, темя пробито, от носа и до глаза порез глубочайший.

26-річного водія моторолера ушпиталили, медики борються за його життя.