Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

23 вересня 2013, 22:56 ДТП
Трагедії на Дніпропетровщині через нетверезих водіїв
Трагедії на Дніпропетровщині через нетверезих водіїв

П'яні водії за кермом вбивають та калічать на Дніпропетровщині. Там зухвальці позбавили життя двох людей, чотирьох - травмували.

У Кривому Розі SsangYong на шаленій швидкості вилетів за межі проїжджої частини й ускочив у натовп людей. П'ятеро пішоходів неквапливо йшли узбіччям додому. Фатальне наближення позашляховика помітили не одразу. Бо автівка мчала в попутному напрямку.

Володимир Лебедєв, керівник відділу УДАІ у Дніпропетровській області:

- В результате дорожно-транспортного проишествия один пешеход погиб на месте. Четверо пешеходов - двое мужчин и две женщины - с различными травмами доставлены во 2-ю клиническую больницу города Кривого Рога.

Лікарі кажуть: стан постраждалих стабільно тяжкий, утім - житимуть. 54-річного винуватця страшної аварії затримали. За висновками медичної експертизи, він був у стані  алкогольного сп'янніння. Тепер водієві загрожує до 6 років позбавлення волі.

***
А у Дніпропетровську кадри нічного жахіття на Набережній Перемоги зафільмувала камера відеоспостереження.

Іван, свідок:

- Ехала такси и Ауди доганяет его в зад, ударяет и кубарем машина пошла сюда на мою паркову.

- А скорость Ауди?

- В два раза больше, как такси.

Валерій, свідок:

- Он нёсся просто с сумашедшей скоростью. Ну скорость приблизительно была 140-160 километров в час.

Власником Ауді виявився 32-річний уродженець Криму. Того вечора він кермував п'яним. Від потужного удару ні господар машини, ні двоє його приятелів не постраждали. Іншого учасника ДТП - 35-річного водія Мазди, яка злетіла з дороги, врізалася в дерево, а потім в електроопору, в непритомному стані витягли з авта.

Сорокахвилинні реанімаційні заходи не зарадили. Серце таксиста зупинилося. Розлючений натовп людей ледь не лінчував винуватця трагедії та його друзів.

- Подойди и посмотри, что ты сделал. У него семья есть, у него есть всё. Подойди и посмотри!

- Мне что теперь, взять и застрелиться?

- Застрелись! Застрелись сам, но чтобы он был жив!

- Давай пойду и застрелюсь.

- Пойди и застрелись, но чтобы он был жив.

Пристрасті вчасно вгамувала міліція. Кермувальника Ауді, у крові якого виявили чималу кількість алкоголю, взяли під варту.