Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

23 вересня 2013, 21:14 ДТП
Суддівський синок у Луганську збив на "зебрі" жінку
Суддівський синок у Луганську збив на "зебрі" жінку

Обережно, п'яний мажор за кермом. У Луганську 22-річний парубок власним BMW збив дівчину, що йшла переходом. Після зіткнення молодик з місця аварії зник. Постраждалу у стані коми доправили до лікарні. Як згодом стало відомо, винуватець ДТП - син луганського судді. Знайшли його правоохоронці неподалік районної прокуратури. Він саме скручував номерні знаки з авта.

ДТП біля зупинки "Городок" сталася приблизно о третій ночі. 27-річна перехожа перетинала дорогу зеброю. Коли була на середині, невідомо звідки вискочило шалене БВМ. Автомобіль мчав просто на людину. Удар був такої сили, що вона підлетіла вгору. Торгівці, які в цей час працювали, кажуть: побачене шокувало.

Валентина, свідок:

- Он ее так сбил, что она вот до этого стола улетела. Там тапочки валялись. А он скрылся.

Водій від'їхав на чималу відстань від місця аварії й припаркувався біля прокуратури Жовтневого району Луганська. Там молодик узявся скручувати з позашляховика номерні знаки. Аж тут нагодилися правоохоронці.  Вони й з'ясували: винуватець ДТП - військовик.

Тетяна Погукай, керівник відділу ГУ УМВС України в Луганській області:

- Согласно справки командира воинской части, находился в увольнении, с 15.00 21 сентября до 21.00 22 сентября он находился в увольнении. Данный гражданин от освидетельствования отказался, пройти тест на алкотестере отказался. Был доставлен в наркологический сдавать кровь - отказался, сдал анализ мочи. Пока результатов, в каком состоянии он находился, официальных результатов нет, но по предварительной информации, водитель находился в состоянии алкогольного опьянения.

Постраждалу 27-річну жінку доправили до реанімації. Її стан украй тяжкий і жодних прогнозів лікарі не дають.

Роман Назаренко, лікар-ординатор Луганської обласної лікарні:

- Состояние ее тяжелое, связано с сочетанной травмой тяжелой. На данный  момент она в коме, уровня сознания пока нет. Поэтому давать какие-то прогнозы рано.

Винуватець ДТП - син судді Ленінського району Луганська Наталії Кравченко. На робочому місці журналісти її не застали.

Олександр Богдановський, заступник керівника апарату Ленінського районного суду Луганська:

- С сегодняшнегно дня она в отпуске. На две недели.

- В запланированном?

- Это ее ежегодный отпуск.

22-річний молодик зараз у військовій частині. Його поки що не затримали.

Іван Толок, заступник військового прокурора м. Луганська:

- В разі доведення його вини можуть бути застосовані санкції у вигляді тримання під вартою чи особистих зобов'язань. Зараз це питання не вирішується. Після проведення експертиз воно буде вирішуватися додатково.

Правоохоронці ж за фактом ДТП вже розпочали кримінальне провадження. Суддівський син може дістати до 8 років позбавлення волі.