Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

20 вересня 2013, 23:29 ДТП
Огляд ДТП у регіонах
Огляд ДТП у регіонах

Криваве зіткнення під Севастополем: тіло загиблого шофера рятувальникам довелося вирізати з понівеченої машини. А у Львові водій помер ще до аварії: його вже некермований позашляховик протаранив легковика й маршрутку.

Дві машини зіткнулися неподалік Севастополя. BMW вискочило на зустрічну й на швидкості врізалося в Тойоту. Від потужного удару японське авто злетіло з траси й застрягло у винограднику. Рятувальники витягли понівечений транспорт, щоб вийняти тіло загиблого водія, довелося розрізати салон. Трьох травмованих з іншого автомобіля доправили до лікарні. Причини фатального зіткнення з'ясовують правоохоронці.

Олексій Гусев, співробітник управління Держслужби з надзвичайних ситуацій у м. Севастополі:

- В ВMW X5 было 3 пострадавших, которые были госпитализированы каретой скорой помощи. А в Avensis был обнаружен труп мужчины-водителя.

***
У Дніпропетровську під колеса ВАЗівки потрапив 29-річний молодик. З численими травмами голови, внутрішніх органів, переламами кінцівок, у стані коми пішохода забрали до реанімації. Кривава ДТП сталася на мосту через Дніпро. 18-річний кермувальник Жигулів твердить: перед ним різко загальмувала маршрутка, не встиг її оминути - на дорогу вискочив чоловік.

Дмитро, водій ВАЗа:

- Я уходил от столкновения, начал тормозить, меня понесло в занос. Я выскочил, и тут он выходит из-за маршрутки. Ну и по инерции...

- Он - это кто?

- Мужчина.

- Пешеход, да?

- Пешеход.

***
Смерть водія позашляховика спричинила потрійне зіткнення у Львові. ДТП сталася на перехресті. Форд, зі слів свідків, раптово змінив напрямок руху й почав з'їжджати на зустрічну зі щільним потоком транспорту. Некермований транспорт зачепив Ланоса і врізався в маршрутку. 58-річний призвідник аварії помер ще до зіткнення. Припускають - у чоловіка стався серцевий напад.